Auteurs

Auteurs

Nouveaux livres

De Droom van Igor

87549-309
12,00 €

Dit verhaal vertelt hoe Igor gids werd in de Grotten van Han door het volgen van een voorspellende droom in juli 2012. Als hij zich enkele jaren later samen met zijn familie in het dorpje Han-sur-Lesse vestigt na een lange zoektocht via de Canarische Eilanden, verneemt hij van een journaliste dat er op het exacte moment van die droom, in juli 2012, een theatervoorstelling is geweest in de Grotten van Han die getiteld was: “De Droom van Igor”, en die ging over een personage Igor die zodanig geloofde in zijn droom dat hij werkelijkheid werd! Dit was slechts één van de talrijke “toevalligheden” die zich hebben afgespeeld in dit ongelooflijke maar waar gebeurde verhaal en die de auteur hebben aangezet om te beginnen zoeken naar de aard van wat wij “de realiteit” noemen.
Sinds 2014, is Igor zich steeds meer gaan verdiepen in de geschiedenis en in de eigenschappen van deze buitengewone site. Zijn onderzoeken hebben geleid tot nieuwe inzichten die de diepste krochten van het menselijke bewustzijn verbinden met bepaalde geologische plaatsen zoals grotten, bergen, rivieren... Zo zou de Grot van Han een soort “sterrenpoort” zijn die door de Kelten werd aanzien als een aardse tegenhanger van de Melkweg en meer bepaald van het donkere gebied in het centrum dat door de oudste beschavingen werd aanzien als de Galactische Baarmoeder der Schepping.
Zelfs de meest rationeel ingestelde lezer die niet wordt geraakt door de magie van het verhaal of door de voorgestelde theorieën, vindt er nog altijd een unieke beschrijving van één van de meest mystieke natuurplekken die Europa rijk is. Een dergelijke plaats verdient een heilige identiteit die gevoed wordt door de verhalen en legendes van haar beschermersvolk.
Laat u leiden door het Witte Konijn, de gids naar de verborgen dimensies van ons bestaan!

87549-309

Fiche technique

Année de parution
2020
ISBN
978-2-87549-309-5
Format (en mm)
A5 portrait (148 x 210)
Nombre de pages
118
Type d'impression
Couverture et intérieur en couleurs
Type de brochage
Couverture souple, dos collé
Poids (en grammes)
230

23 autres livres dans la même catégorie :